Vi tillreder och serverar näringsrika och välsmakande måltider till Jakobstads skolor, daghem, serviceboende och sjukhus. All mat vi tillreder baserar sig på de finska näringsrekommendationerna. Vi använder närproducerade råvaror och endast finskt kött. Vid planeringen av måltiderna beaktar vi beställarens önskemål.
Vi tillreder ca 4000 portioner per dag i våra två tillredningskök. 2600 av de portioner tillreds i Oxhamns centralkök (Oxhamns skola) med Cook & Chill metoden. De resterande 1400 portionerna tillreds på ett traditionellt sätt vid Länsinummi skola.
Våra tjänster omfattar även personallunch vid Malmska sjukhus, catering och mötesservering.
Avdelningschef, kosthåll
carina.svanback(at)alerte.fi
Produktions utvecklare
marianne.karlsson(at)alerte.fi
Arbetsledare, Malmska sjukhus
johnny.aho(at)alerte.fi
Arbetsledare, Oxhamns centralkök
kenneth.finholm(at)alerte.fi
Arbetsledare, Länsinummi skola
micaela.jarn(at)alerte.fi