Kosthåll
Vi tillreder och serverar näringsrika och välsmakande måltider till Jakobstads skolor, daghem, serviceboende och sjukhus. All mat vi tillreder baserar sig på de finska näringsrekommendationerna. Vi använder närproducerade råvaror och endast finskt kött. Vid planeringen av måltiderna beaktar vi beställarens önskemål.
Vi tillreder ca 4000 portioner per dag i våra två tillredningskök. 2600 av de portioner tillreds i Oxhamns centralkök (Oxhamns skola) med Cook & Chill metoden. De resterande 1400 portionerna tillreds på ett traditionellt sätt vid Länsinummi skola.
Våra tjänster omfattar även personallunch vid Malmska sjukhus, catering och mötesservering.
Carina SVANBÄCK
Avdelningschef, kosthåll
carina.svanback(at)alerte.fi, 050 502 2043
MARIANNE KARLSSON
Produktions utvecklare
marianne.karlsson(at)alerte.fi, 044 714 7270
JOHNNY AHO
Arbetsledare, Malmska sjukhus
johnny.aho(at)alerte.fi, 044 714 7287
KENNETH FINHOLM
Arbetsledare, Oxhamns centralkök
kenneth.finholm(at)alerte.fi, 044 714 7345
OSMO NIITTYNIEMI
Arbetsledare, Länsinummi skola
osmo.niittyniemi(at)alerte.fi, 044 714 7100