RuokaPALVELU

Valmistamme ja tarjoamme ravinteikkaita ja maukkaita aterioita Pietarsaaren kouluille, päiväkodeille, palveluasunnoille ja sairaaloille. Kaikki valmistamamme ruoat ovat suomalaisten ravitsemussuositusten mukaisia. Käytämme lähituotettuja raaka-aineita ja ainoastaan kotimaista lihaa. Huomioimme aterioiden suunnittelussa asiakkaan toiveet.  

Valmistamme noin 4 000 annosta päivässä kahdessa valmistuskeittiössämme. 2 600 annosta valmistetaan Oxhamnin keskuskeittiössä (Oxhamnin koulu) cook and chill (kypsennä ja jäähdytä) -menetelmällä. Loput 1 400 annosta valmistetaan perinteisellä tavalla Länsinummen koulussa. 

Palveluitamme ovat myös henkilöstöruokailu Malmin sairaalassa, catering sekä kokoustarjoilut.

Kuvassa osastopäällikkö Carina Svanbäck

Carina SVANBÄCK

Osastopäällikkö, ruokapalvelu

carina.svanback(at)alerte.fi, 050 502 2043

Kuvassa tuotannon kehittäjä Marianne Karlsson

MARIANNE KARLSSON

Tuotannon kehittäjä

marianne.karlsson(at)alerte.fi, 044 714 7270

Kuvassa työnjohtaja Johnny Aho, Malmin sairaala

JOHNNY AHO

Työnjohtaja, Malmin sairaala

johnny.aho(at)alerte.fi, 044 714 7287

Kuvassa työnjohtaja Kenneth Finholm, Oxhamnin keskuskeittiö

kenneth finholm

Työnjohtaja, Oxhamnin keskuskeittiö

kenneth.finholm(at)alerte.fi, 044 714 7345

Kuvassa työnjohtaja Osmo Niittyniemi, Länsinummen koulu

OSMO NIITTYNIEMI

Työnjohtaja, Länsinummen koulu

osmo.niittyniemi(at)alerte.fi, 044 714 7100

Länsinummen koulu

Oxhamnin koulu