Valmistamme ja tarjoamme ravinteikkaita ja maukkaita aterioita Pietarsaaren kouluille, päiväkodeille, palveluasunnoille ja sairaaloille. Kaikki valmistamamme ruoat ovat suomalaisten ravitsemussuositusten mukaisia. Käytämme lähituotettuja raaka-aineita ja ainoastaan kotimaista lihaa. Huomioimme aterioiden suunnittelussa asiakkaan toiveet.
Valmistamme noin 4 000 annosta päivässä kahdessa valmistuskeittiössämme. 2 600 annosta valmistetaan Oxhamnin keskuskeittiössä (Oxhamnin koulu) cook and chill (kypsennä ja jäähdytä) -menetelmällä. Loput 1 400 annosta valmistetaan perinteisellä tavalla Länsinummen koulussa.
Palveluitamme ovat myös henkilöstöruokailu Malmin sairaalassa, catering sekä kokoustarjoilut.
Osastopäällikkö, ruokapalvelu
carina.svanback(at)alerte.fi
Tuotannon kehittäjä
marianne.karlsson(at)alerte.fi
Työnjohtaja, Malmin sairaala
johnny.aho(at)alerte.fi
Työnjohtaja, Oxhamnin keskuskeittiö
kenneth.finholm(at)alerte.fi
Työnjohtaja, Länsinummen koulu
micaela.jarn(at)alerte.fi