RuokaPALVELU
Valmistamme ja tarjoamme ravinteikkaita ja maukkaita aterioita Pietarsaaren kouluille, päiväkodeille, palveluasunnoille ja sairaaloille. Kaikki valmistamamme ruoat ovat suomalaisten ravitsemussuositusten mukaisia. Käytämme lähituotettuja raaka-aineita ja ainoastaan kotimaista lihaa. Huomioimme aterioiden suunnittelussa asiakkaan toiveet.
Valmistamme noin 4 000 annosta päivässä kahdessa valmistuskeittiössämme. 2 600 annosta valmistetaan Oxhamnin keskuskeittiössä (Oxhamnin koulu) cook and chill (kypsennä ja jäähdytä) -menetelmällä. Loput 1 400 annosta valmistetaan perinteisellä tavalla Länsinummen koulussa.
Palveluitamme ovat myös henkilöstöruokailu Malmin sairaalassa, catering sekä kokoustarjoilut.
Carina SVANBÄCK
Osastopäällikkö, ruokapalvelu
carina.svanback(at)alerte.fi, 050 502 2043
MARIANNE KARLSSON
Tuotannon kehittäjä
marianne.karlsson(at)alerte.fi, 044 714 7270
JOHNNY AHO
Työnjohtaja, Malmin sairaala
johnny.aho(at)alerte.fi, 044 714 7287
kenneth finholm
Työnjohtaja, Oxhamnin keskuskeittiö
kenneth.finholm(at)alerte.fi, 044 714 7345
OSMO NIITTYNIEMI
Työnjohtaja, Länsinummen koulu
osmo.niittyniemi(at)alerte.fi, 044 714 7100