Työskentele meillä

Haluatko työskennellä Alertella?

Alerten henkilöstöön kuuluu rakennustyöntekijöitä, laitoshuoltajia, keittäjiä ja kokkeja, mekaanikkoja, kiinteistönhoitajia, raskaiden ajoneuvojen kuljettajia ja kaikkea siltä väliltä. Olemme yritys, jolla on monta erikoisalaa ja hyvin vaihtelevat työtehtävät, mistä syystä työntekijämmekin ovat kaikenikäisiä.

Haluatko työskennellä Alertella? Ilmoita kiinnostuksesi täyttämällä avoin työhakemus:

Avoin työhakemus

kunnossapitotyöntekijä

Työ on katu- ja urheilutilojen sekä puutarhanhoidon osastolla. Pääasiallisesti teet töitä katujen kunnossapidossa, mutta tehtävään sisältyy tehtäviä myös muilla toimialueilla. Katujen kunnossapito-osasto ylläpitää ja hoitaa Pietarsaaren kaupungin katuja ja teitä. Tehtäviimme kuuluvat muun muassa lumityöt, liukkauden torjunta, pölynsidonta sekä katujen, teiden, pyöräteiden ja näihin liittyvien alueiden puhtaanapito. Lisäksi toteutamme erilaisia projektitöitä, etupäässä toimeksiantajallemme Pietarsaaren kaupungille.

Varikkomme sijaitsee Staffansnäsissä, missä meillä on pesuhalli, autotallit sekä ajoneuvo- ja konekorjaamo.

Odotamme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta erilaisista kunnossapitotöistä sekä raskaammilla että pienemmillä koneilla. Vähimmäisvaatimuksena on BC-ajokortti, muut ajokorttiluokat ovat eduksi kuten myös voimassa olevat kuljettajan pätevyydet, digipiirturikortti sekä liikenneturvallisuus- ja työturvallisuuskortit. Myös kokemus ja osaaminen erilaisista raskaampien ja pienempien ajoneuvojen huolto- ja korjaustöistä on eduksi.

Työnkuvaa voidaan mukauttaa osittain henkilön pätevyyden mukaan.

Etsimme motivoitunutta, huolellista, vastuullista ja joustavaa henkilöä, joka työskentelee hyvin niin ryhmässä kuin yksin. Työturvallisuuden huomioiden työskentelet rauhallisesti ja järjestelmällisesti. Tämän lisäksi arvostamme positiivista asennetta ja avoimuutta sekä kiinnostusta oppia uusia asioita ja uusia tapoja työskennellä.

Työ voi olla fyysisesti vaativaa, joten odotamme peruskuntosi olevan hyvä.

Työ suoritetaan pääosin arkipäivisin lukuun ottamatta talvikunnossapitotöitä, jotka luonnollisesti tehdään tarvittaessa viikonpäivästä riippumatta. Työhön kuuluu varallaoloa ja päivystystä.

Työn aloitus sopimuksen mukaan. Ennen työn vastaanottamista sinun tulee olla valmis käymään huumausainetestissä.

Palkkaus AVAINTESin mukaisesti. Lisätietoja antaa työnjohtaja Matias Knuts 044 7851805 tai osastopäällikkö Joachim Stenman 044 7147115 (ei 3.-5.3.). Vapaasti muotoillut hakemukset sähköpostitse viimeistään 12.3.2021 osoitteeseen joachim.stenman@alerte.fi

KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ

Puutarhanhoidon vastuualueisiin kuuluvat muun muassa puistot, leikkipuistot, puistometsät, liikenneviheriöt, Koulupuutarja sekä Aspegrenin puutarha.

Puutarhanhoidon kausityöntekijänä sisältävät työtehtäväsi esimerkiksi ruohonleikkuuta, trimmausta, pensasaitojen leikkaamista, istuttamista, kitkemistä sekä erilaisia puhtaanapito- ja kunnossapitotehtäviä. Työ voi ajoittain olla fyysisesti rasittavaa, ja sen vuoksi hyvästä kunnosta on etua. Pidät myös luonnollisesti ulkona työskentelystä.

Etsimme huolellisia, vastuullisia, joustavia henkilöä, jotka kykenevät työskentelemään itsenäisesti ja joilla on todellista kiinnostusta puistojen ja viheralueiden hoitoon. Kokemus vastaavista tehtävistä ja ajokortti ovat etu.

Kausi alkaa huhti/toukokuussa ja jatkuu syys/lokakuuhun. Tarjoamme määräaikaisia työsopimuksia koko kaudelle, mutta myös lyhyemmäksi ajaksi sopimuksen mukaan. Voit ilmoittaa toiveesi työsopimuksen pituudesta ja ajankohdasta.


Palkka AVAINTESin mukaisesti.

Ennen työn vastaanottamista sinun tulee olla valmis käymään huumausainetestissä.

Lisätietoja antaa johtava puutarhamestari Benita Herrmans 044-5328421 tai osastopäällikkö Joachim Stenman 044-7147115 (ei 3.-5.3.).

Vapaasti muotoillut hakemukset sähköpostitse viimeistään 12.3.2021 osoitteeseen joachim.stenman@alerte.fi

TYÖTÄ RUOKAPALVELUSSA

Ruokapalveluosasto hakee usein uusia työntekijöitä.

Ota yhteyttä osastopäällikköön, jos olet kiinnostunut työstä ruokapalvelussa.

Carina SVANBÄCK

Osastopäällikkö, ruokahuolto

carina.svanback@alerte.fi, 050 502 2043


TYÖTÄ SIIVOUSPALVELUISSA

Siivousosastolla tarvitaan usein tilapäistä ja vakinaista työvoimaa. Jos olet kiinnostunut työstä siivouspalveluissa, ota yhteyttä siivousosaston työnjohtajiin:

Eija Olli-Olusanya

eija.olli-olusanya@alerte.fi, 050 432 3963

Marina Emet

marina.emet@alerte.fi, 044 785 1901

Marika Kaski

marika.kaski@alerte.fi, 050 438 5985

Malmin sairaalan siivoukseen osallistuvien täytyy olla täysi-ikäisiä.TYÖTÄ KIINTEISTÖNHOIDOSSA TAI RAKENTAMISESSA

Kiinteistönhoidon ja rakennuksen osastoilla työskentelee ahkeria ammattilaisia. Näillä osastoilla työskentelevällä on oltava hyvä osaaminen ja motivoitunut asenne työntekoon.

Jos olet kiinnostunut työstä kiinteistönhoidon tai rakennuksen alalla, ota yhteyttä osastopäällikköön.

Bjarne Strengell

Osastopäällikkö, kiinteistöhuolto & rakentaminen

bjarne.strengell@alerte.fi, 044 042 8663


TYÖTÄ viheralueiden hoidossa

Puutarhanhoidon osastolle kuuluu useita vastuualueita. Puutarhanhoitoon sisältyy kaikkea kukkien istuttamisesta puiden kaatamiseen, kalojen ruokintaan ja penkkien hiomiseen ja maalaamiseen.

Jos olet kiinnostunut työstä viheralueiden hoidossa, ota yhteyttä osastopäällikköön.

JOACHIM STENMAN

Osastopäällikkö, katujen kunnossapito, urheilualueiden ja viheralueiden kunnossapito

joachim.stenman@alerte.fi, 044 714 7115


TYÖTÄ urheilulaitoksien OSASTOLLA

Vapaa-ajan keskuksien osastolla on useita vastuualueita ja paikkoja hoidettavanaan. Pietarsaaren virkistysalueista ja liikuntapaikoista huolehtiminen vaatii ahkeria ja motivoituneita työntekijöitä.

Jos olet kiinnostunut työstä vapaa-ajankeskuksien osastolla, ota yhteyttä osastopäällikköön.

JOACHIM STENMAN

Osastopäällikkö, katujen kunnossapito, urheilualueiden ja viheralueiden kunnossapito

joachim.stenman@alerte.fi, 044 714 7115TYÖTÄ KATUJEN KUNNOSSAPIDOSSA, VARIKOLLA TAI KORJAAMOSSA

Katujen kunnossapidossa, varikolla ja korjaamossa työskentelee taitava ja tehokas henkilöstö. Näillä osastoilla työskentelyyn tarvitaan ammattipätevyys ja C-ajokortti.

Jos olet kiinnostunut työstä katujen kunnossapidossa, varikolla tai korjaamossa, ota yhteyttä katujen osastopäällikköön.

JOACHIM STENMAN

Osastopäällikkö, katujen kunnossapito, urheilualueiden ja viheralueiden kunnossapito

joachim.stenman@alerte.fi, 044 714 7115